plattegrond-3
plattgrond2

Jachthaven Brouwershaven bestaat uit 2 delen. Na het passeren van het havenkantoor is er eerst de Nieuwe haven.  Verderop ligt de Oude Haven, de stadshaven in het centrum van Brouwershaven. 

De diepgang van de haven wordt bepaald aan de hand van het waterpeil op de grevelingen.  Het peil waarmee op de Grevelingen gerekend wordt is N.A.P. - 10 cm. Via deze link kunt u de dagelijkse fluctuaties in het waterpeil op de Grevelingen bij Bommenede bekijken.

Nieuwe Haven

De Nieuwe haven heeft boxen voor boten tot een maximale lengte van 14 meter. De ligplaatsen zijn verdeeld over meerdere steigers, waarbij steiger A zich direct na binnenkomst in de haven aan uw stuurboordzijde bevindt.

Oude Haven

De oude stadshaven loopt door tot in het gezellige monumentale centrum van Brouwershaven. In dit deel van de haven zijn er boxen tot 9 meter beschikbaar.

Passanten

Passanten zijn welkom in Brouwershaven.  U kunt zich melden bij de gemeentelijke havenmeesters (Tel. 0111 - 691330) en krijgt dan een ligplaats toegewezen. Ofwel aan de passantensteiger in de Oude Haven, danwel in een box in de verenigingshavens. 

Is het Havenkantoor gesloten? Geen probleem. Zie: Informatie voor Passanten.

 

image0 2
image2
image8