Jachthaven Brouwershaven

 

 

Google havenoverzicht

 

 

 

Jachthaven Brouwershaven bestaat uit 2 delen. Na het passeren van het havenkantoor is er eerst de Nieuwe haven.  Verderop is de Stadshaven in het centrum van Brouwershaven. De maximale diepte van de haven is 2 meter.

De diepgang van de haven wordt bepaald aan de hand van het waterpeil op de grevelingen.  Het peil waarmee op de Grevelingen gerekend wordt is N.A.P. - 10 cm. Via deze link kun je de dagelijks fluctuaties in het waterpeil op de Grevelingen bij Bommenede bekijken

 

Nieuwe Haven

De Nieuwe haven heeft boxen voor schepen tot een maximale lengte van 14 meter. De ligplaatsen zijn verdeeld over meerdere steigers, waarbij steiger A zich direct na binnenkomst in de haven aan uw stuurboordzijde bevindt.

Stadshaven

De Stadshaven loopt door tot in het gezellige monumentale centrum van Brouwershaven. In dit deel van de haven zijn er boxen tot 9 meter beschikbaar.

Passanten

Passanten moeten zich melden bij de havenmeester. Dit kan door aan te leggen voor de ingang van de haven aan de meldsteiger bij het havenkantoor, of door de havenmeester op te roepen via kanaal 31. Voor passanten is er een langsteiger beschikbaar in de Stadshaven of kan bij beschikbaarheid een box worden toegewezen.

 

 

 

 

Haven foto homepage02
Haven foto homepage03
DSC 1971