Jeugdzeilen en activiteiten

Ook dit jaar staan er weer een aantal activiteiten op de planning. In ieder geval worden er weer zeillessen in de Optimisten geregeld.

Naast de Optimisten heeft de vereniging 2 Learling boten waarmee gezeild kan worden. Als hier interesse voor is kunnen hier ook een aantal zeillessen in gegeven worden. Het idee is dat wanneer we de kinderen opleiden ze uiteindelijk zelfstandig de boten kunnen gaan gebruiken en daarmee uitgroeien tot actieve leden van onze vereniging. 

Naast de lessen willen we een aantal fun activiteiten organiseren zoals bijvoorbeeld bootjes versieren tijdens de BBQ en bijvoorbeeld een filmavondje op een eilandje. Meer informatie hierover en over andere activiteiten volgt in een volgende nieuwsbrief.

Zowel kinderen als kleinkinderen en vriendjes/vriendinnetjes zijn van harte welkom bij de zeillessen en andere activiteiten!

 

Zeillessen voor de jeugd

Er zijn vier Optimisten waar zeillessen mee worden gegeven, ideale bootjes om te leren zeilen! Maar er kan natuurlijk ook in een eigen Optimist gevaren worden. De lessen worden gegeven door instructeurs van AquaVitesse en beginnen altijd met theorie en daarna het water op om de theorie in de praktijk te brengen. De vorderingen worden bijgehouden zodat toegewerkt kan worden naar een CWO diploma.

Dit jaar worden er 8 lessen gegeven. Altijd op zondagmiddag zodat de ouders in het weekend ook nog weg kunnen. De laatste les wordt afgesloten met de uitreiking van de certificaten tijdens een leuk evenement.

Lesdata in 2024 worden binnenkort gepubliceerd.

Zwemdiploma is verplicht voor deelname aan de lessen. Voor de veiligheid worden de lessen altijd begeleid door 2 Rib’s. 

Voor deelname aan de lessen wordt een eenmalig bijdrage van 25 euro per deelnemer gevraagd. De vereniging betaalt de instructeur en overige kosten.

Aanmelden kan via deze link.

Vragen? Stuur een mail naar Marjan (neliezdguej.[antispam].@wvbrouwershaven.nl ).

Tot ziens op het water!

 

Optimist[1]
jeugd
learling-rood-goud
optimist-rood-goud