Renovatie Jachthaven: Steigers H en K zijn gereed

Geplaatst op 08-04-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Marc de Nies  -  Bron: Watersportvereniging Brouwershaven

 

De stand van zaken op 8 april 2022:brouwershaven-2022-04-08

Gereed zijn: A, B, C, D, E, F, G, N, P en OH

Steiger H-K: 9 april gereed. Walstroom en drinkwater zijn uiterlijk 16 april aangesloten.

Kade L: 16 april gereed.

Let op: op steiger H-K liggen de roosters wel op hun plaats, maar nog niet vast. En op die steiger liggen de kabels nog los op de steiger. Dit is over een week ook gereed.

Vanaf 16 april is een groot deel van de parkeerplaats aan de Nieuwe Haven ook weer bruikbaar als parkeerplaats.

 

Werkzaamheden in de haven gaan gewoon door

Op gewone werkdagen gaan de werkzaamheden in de haven door tot 16 april a.s. De steigers van de Scouting worden gerenoveerd. Dat betekent dat er grote pontons met zware machines in het havenkanaal kunnen liggen, vlak bij de keersluis. Het is op werkdagen dus goed mogelijk dat het vaarwater (deels) gestremd is.

Kom je op een doordeweekse dag naar de haven varen? Neem dan vooraf even contact op met de Havenmeester om zeker te weten of je vaste ligplaats bereikbaar is. (Tel. +31 111 691330).

 

Wanneer ben je weer welkom in de haven?

In de bijlage staat het bijgewerkte Verhaalplan Fase 2 (van 8 april 2022). Als je vaste ligplaats voor het seizoen 2022 groen gekleurd is én in dezelfde lijst staat dat je box leeg is, dan ben je welkom om je vaste plek in te nemen. In de komende weken blijven we regelmatig een bijgewerkte lijst publiceren. Het vriendelijk verzoek is om deze informatie te gebruiken bij het plannen van de tewaterlating en/of de tocht terug vanuit één van de gasthavens.

Vriendelijk verzoek aan alle ligplaatshouders die nu op een tijdelijke plek in de haven liggen (Uitgezonderd de ligplaatshoudes die een vaste plek krijgen op Kade L): Probeer zo snel mogelijk je vaste ligplaats in te nemen. Dan maak je weer plaats voor een andere vaste ligplaatshouder. Er liggen nu heel veel mensen te wachten in een gasthaven of winterstalling en zij moeten daar binnenkort echt vertrekken.

Op 15 april is fase 2 gereed. Dat betekent dat er vanaf dat moment geen tijdelijke ligplaatsen meer zijn. Iedereen die dan nog op een tijdelijke plek in de haven ligt, wordt dringend verzocht zo spoedig mogelijk naar de vaste liplaats te verhalen.

Meld je s.v.p. altijd vooraf bij de Havenmeester als je met de boot naar de haven komt of de boot gaat verhalen naar je vaste ligplaats (Tel. +31 111 691330).

De lijst met de indeling van de vaste ligplaatsen van dit seizoen is ook bijgesloten. Evenals de tekening van de steigers, kades en boxnummers.


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst