Renovatie Jachthaven - Steigers F en G gereed

Geplaatst op 02-04-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Marc de Nies  -  Bron: Watersportvereniging Brouwershaven

 

De stand van zaken op 2 april 2022brouwershaven-2022-04-02

Gereed zijn nu: A, B, C, D, E, N, P en OH.

Steiger F-G: gereed, met uitzondering van walstroom en drinkwater. Dat is uiterlijk 7 april aangesloten.

Steiger H-K: 9 april gereed. Walstroom en drinkwater zijn uiterlijk 16 april aangesloten.

Kade L: 16 april gereed.

 

Werkzaamheden in de haven gaan gewoon door

Op gewone werkdagen gaan de werkzaamheden in de haven gewoon door tot 8 april a.s. Dat betekent dat er grote pontons en zware machines gebruikt worden. Het is op werkdagen dus goed mogelijk dat het vaarwater (deels) gestremd is.

Kom je op een doordeweekse dag naar de haven varen? Neem dan vooraf even contact op met de Havenmeester om zeker te weten of je vaste ligplaats bereikbaar is. (Tel. +31 111 691330).

 

Wanneer ben je weer welkom in de haven?

In de bijlage staat het bijgewerkte Verhaalplan Fase 2 (van 2 april 2022). Als je vaste ligplaats voor het seizoen 2022 groen gekleurd is én in dezelfde lijst staat dat je box leeg is, dan ben je welkom om je vaste plek in te nemen. In de komende weken blijven we regelmatig een bijgewerkte lijst publiceren. Het vriendelijk verzoek is om deze informatie te gebruiken bij het plannen van de tewaterlating en/of de tocht terug vanuit één van de gasthavens.

Ligt je boot nu tijdelijk op een ‘groene’ plek en is je vaste ligplaats ook gereed gemeld? Probeer dan zo snel mogelijk je vaste ligplaats in te nemen en geef je planning door aan Willem Nibbelink via nekaznevah.[antispam].@wvbrouwershaven.nl. Dan maak je weer plaats voor een andere vaste ligplaatshouder. Er liggen nu heel veel mensen te wachten in een gasthaven of winterstalling en zij willen ook graag weten wanneer hun plek in Brouwershaven weer vrij is.

Meld je altijd vooraf bij de Havenmeester als je met de boot naar de haven komt of de boot gaat verhalen naar een andere plek (Tel. +31 111 691330).

We zien dat sommige leden, zonder toestemming van de Havenmeester, hun boot op een lege plek leggen. Als iedereen dat gaat doen, krijgen we chaos. Ook al ziet de haven er nu leeg uit en zijn er genoeg lege boxen: die plekken zijn al bestemd voor andere vaste ligplaatshouders die hun komst naar de haven waarschijnlijk al hebben gepland. Boten die worden afgemeerd op plekken die nog niet ‘groen’ zijn, nemen een risico en hinderen de voortgang van de werkzaamheden.

De lijst met de indeling van de vaste ligplaatsen van dit seizoen is ook bijgesloten. Evenals de tekening van de steigers, kades en boxnummers.


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst