Renovatie Jachthaven: Stand van zaken en planning

Geplaatst op 19-03-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Marc de Nies  -  Bron: Watersportvereniging Brouwershaven

De aannemer heeft op vrijdag 18 maart j.l. dat stand van zaken doorgegeven. De voortgang is goed.brouwershaven-2022-03-18

 

De huidige planning is:

Steiger D-E: 26 maart gereed

Steiger F-G en box A1 t/m A4: 31 maart gereed

Steiger H-K: 9 april gereed

Kade L: 9 april gereed

 

Wanneer ben je weer welkom in de haven?

In de bijlage staat het bijgewerkte Verhaalplan Fase 2 (van 18 maart 2022). Als je vaste ligplaats voor het seizoen 2022 groen gekleurd is én in dezelfde lijst staat dat je box leeg is, dan ben je welkom om je vaste plek in te nemen. In de komende weken zullen we regelmatig een bijgewerkte lijst publiceren. Het vriendelijk verzoek is om deze informatie te gebruiken bij het plannen van de tewaterlating en/of de tocht terug vanuit één van de gasthavens.

Verzoek aan vaste ligplaatshouders op Steiger D-E: Ligt je boot nu tijdelijk op een ‘groene’ plek in de haven? Probeer dan vanaf 26 maart zo snel mogelijk je vaste ligplaats in te nemen en geef je planning door aan Willem Nibbelink via nekaznevah.[antispam].@wvbrouwershaven.nl. Dan maak je weer plaats voor een andere vaste ligplaatshouder. Er liggen nu heel veel mensen te wachten in een gasthaven of winterstalling en zij willen ook graag weten wanneer hun plek in Brouwershaven weer vrij is.

De lijst met de indeling van de vaste ligplaatsen van dit seizoen is ook bijgesloten. Evenals de tekening van de steigers, kades en boxnummers.

We hebben al diverse verzoeken gekregen van leden die hun boot toch eerder in de haven willen leggen. We kunnen dat soort vragen helaas niet honoreren. Ook al ziet de haven er nu leeg uit en zijn er genoeg lege boxen: die plekken zijn al bestemd voor andere vaste ligplaatshouders die hun komst naar de haven waarschijnlijk al hebben gepland.

 

+++


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst