Renovatie Jachthaven - Alle ligplaatsen weer beschikbaar

Geplaatst op 16-04-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Marc de Nies  -  Bron: Watersportvereniging Brouwershaven

De stand van zaken op 15 april 2022:brouwershaven-2022-04-16-114535

  • Alle steigers, kades en boxen zijn weer bruikbaar.
  • Walstroom en drinkwater zijn aangesloten.
  • WIFI is ook weer in de lucht.
  • Problemen met diepgang in de haven zijn hersteld.
  • Een deel van de parkeerplaats aan de Nieuwe Haven weer bruikbaar als parkeerplaats.

 

Alle vaste ligplaatshouders zijn weer welkom

Fase 2 van de renovatie is gereed. Er zijn helaas nog enkele mensen die een tijdelijke ligplaats bezet houden. Zij worden dringend verzocht om op zo kort mogelijke termijn te verhalen naar de vaste ligplaats. Met de meeste van hen is inmiddels persoonlijk contact opgenomen.

Iedereen die een vaste ligplaats voor dit seizoen toegewezen heeft gekregen is dus weer welkom in de haven. Echter, heb je een vaste ligplaats op steiger B/C, N, P of OH en die plek stond nog op de lijst als “in gebruik als tijdelijke ligplaats”, neem dan voor de zekerheid vooraf contact op met de Havenmeester (Tel. +31 111 691330). Er worden geen nieuwe lijsten meer gepubliceerd.

De lijst met de indeling van de vaste ligplaatsen van dit seizoen is bijgesloten. Evenals de tekening van de steigers, kades en boxnummers.

Werkzaamheden in de haven gaan na Pasen wel gewoon door

De komende tijd zijn er nog wel diverse werkzaamheden gepland, zoals: de steigers van de Scouting (in de haven, bij de keersluis) worden afgemaakt. Aanbrengen van kikkers op de steiger op enkele plaatsen waar die nog ontbreken. Afwerking van diverse boxpalen, waaronder de hergebruikte palen waar nog aangroei op zit. Alle boxen krijgen een aardlekschakelaar met boxnummer. Een meer van dat soort restpunten.

Meerringen worden vervangen door sterkere uitvoering. Meerringen die kapot of beschadigd zijn, worden direct vervangen door nieuwe. De overige worden na het seizoen vervangen. Er zijn nu al te veel boxen bezet.


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst