Nieuws over Renovatie van de Jachthaven

Geplaatst op 03-02-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Marc de Nies  -  Bron: Watersportvereniging Brouwershaven

De geplande werkzaamheden voor Fase 2 gaan iets sneller dan verwacht. Het gevolg is dat alle boten die nu nog in de zone D t/m G liggen echt in het weekend van 5 en 6 februari moeten verhalen. Vanaf maandagochtend 7 februari gaan ook daar alle palen er uit en worden de steigers gesloopt.

De planning van het hele project staat nog steeds onder grote druk. De aannemer doet er alles aan om vóór het begin van het nieuwe seizoen de haven weer beschikbaar te hebben voor alle ligplaatshouders. We hebben een gezamenlijk belang om ervoor te zorgen dat de aannemer zijn werk kan doen. We kunnen het ons niet veroorloven dat het werk stil komt te liggen omdat een aantal boten zone D t/m L blijft liggen.

Daarom een dringend verzoek aan de eigenaren van de boten die overwinteren in de haven van Brouwershaven en waarvan hun boot nog niet verhaald is:

Zorg dat je boot dit weekend (5 en 6 februari) op de plek ligt die voor Fase 2 voor jou boot is gereserveerd.

Dat geldt dus ook voor de boten die naar Kade A, steiger B of C moeten. Die zone is vrijdag (morgen) gereed. De walstroom op B en C is echter pas woensdag 10 februari aangesloten. Boten die gebruik willen maken van walstroom wordt verzocht om de stekker (verpakt in plastic) op de steiger gereed te leggen. Zodra de walstroom is aangesloten op het netwerk, zal de aannemer de stekkers in de betreffende stopcontacten steken en controleren of de boot stroom krijgt.

Volg deze link om verhaalplan en de indeling van steigers te downloaden.

Alvast bedankt voor je medewerking.


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst