Fase 2 Renovatie Jachthaven

Geplaatst op 30-01-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Marc de Nies  -  Bron: Watersportvereniging Brouwershaven

verhaalplan-fase-2Fase 1 van de renovatie is binnenkort afgerond. De Oude Haven (steigers OH en Kade N en P), Kade A en steiger A, B en C zullen dan worden opgeleverd. In fase 2 is de renovatie van de steigers D t/M L aan de beurt. Dat gaat beginnen in de week van 31 januari. Dat betekent dat de boten die nu in die zone liggen verhaald zullen moeten worden om plaats te maken voor de werkzaamheden.

Volg de link voor het ‘Verhaalplan Fase 2’. De boten die in de rode zone liggen, zullen moeten verhalen. De betreffende bootnamen zijn vermeld met daarbij de steiger en boxnummer waar naartoe verhaald kan worden. De nummers van de boxen zijn recentelijk iets gewijzigd. Volg de link naar de actuele plattegrond met de juiste nummering.

Het grootste deel van de overwinteraars in de haven kunnen hun boot verhalen op zaterdag 29 januari. Dat geldt voor de boten die gaan verhalen naar steiger OH en  kade N en P.

De boten die gaan verhalen naar steiger B/C en kade A zijn op zaterdag 5 februari aan de beurt.

Steiger A wordt een week later afgemaakt.

Medewerking gevraagd: De aannemer kan beginnen met fase 2 zodra de boten daar verhaald zijn. Dat begint als eerste bij kade L, gevolgd door steiger H/K, F/G en D/E. Daarom doen we een beroep op je medewerking en flexibiliteit om je boot te verhalen zodra je (tijdelijke) nieuwe plek beschikbaar is. Hartelijk dank voor je medewerking en begrip.

 

Info voor de vaste ligplaatshouders in gasthavens, winterstalling en ‘ligplaats elders’

Het ziet er naar uit dat we de ruimte in de haven echt nodig hebben tot eind maart. Het verzoek is om daar met je plannen rekening mee te houden. Er is gewoon nog onvoldoende ruimte voor extra boten in de haven. Hou de berichtgeving in de gaten. Vanaf medio februari zullen we regelmatig publiceren welke ligplaatsen wel beschikbaar zijn. We gaan daarvoor dezelfde bijlage gebruiken. Als je vaste ligplaats voor seizoen 2022 groen gekleurd is en er staat geen andere bootnaam vermeld als tijdelijke ligplaatshouder, dan ben je direct weer welkom in de haven.

 

Feestelijke Heropening

Noteer alvast in de agenda: Zaterdag 14 mei 2022 vieren we de feestelijke heropening van de jachthaven. We kijken er naar uit om dan alle leden te ontmoeten.


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst