logo-bcr-gekanteld-nobg-v2
 

Brouwse Classic's Regatta

 
 

Inschrijven:

 

Door het onderstaande formulier in te vullen en te versturen kunt u uw zeiljacht opgeven voor deelname aan de BCR 2018. Ons wedstrijdsecretariaat zal u hierna contacteren en stuurt u de laatste praktische informatie over de regatta. Inschrijven kan tot 15 juni.

Wij zien uw inschrijving met veel interesse tegemoet.

 

 

Aansprakelijkheid

Door middel van deze inschrijving ga ik akkoord met reglementen waaronder deze wedstrijd wordt gevaren en neem hieraan deel voor eigen rekening en risico. Ik verklaar dat bovenvermeld schip voldoet aan de veiligheid- en uitrustingsbepalingen die voor deze wedstrijden gelden en minimaal tegen wettelijk aansprakelijkheid volgens de wettelijk vastgelegde normen is verzekerd (wedstrijddekking). Noch de organiserende stichting, noch de leden van het organiserende comité en overige medewerkers zijn aansprakelijk voor enige schade, welke dan ook, waaronder begrepen schade aan schip, opvarenden en aan boord aanwezige goederen, welke direct of indirect in verband met deelname aan de wedstrijd zou kunnen ontstaan. Zie de ‘Notice of Race 2018’. In verband met bovenstaande wordt hierbij nogmaals vermeld dat het dragen van reddingsvesten tijdens de wedstrijd verplicht is en het niet voldoen aan deze regel diskwalificatie tot gevolg heeft.

Beveiligings code Beveiligings code

INSCHRIJVEN

Het aantal inschrijvingen blijft nog steeds groeien. We verwachten dit jaar aanzienlijk meer schepen dan in eerdere jaren. Gelukkig hebben we veel ruimte in onze haven, maar VOL = VOL. 

Dus wacht niet te lang met u op te geven.  Inschrijven kan door een e-mail te sturen aan het wedstrijdsecretariaat.

Schrijf nu in!

 

Laatste nieuws

SPONSORS