logo-bcr-gekanteld-nobg-v2
 

Brouwse Classic's Regatta

 
 

BCR 2018 Regatta

 

Op 22, 23 en 24 juni zal voor de vijfde keer de Brouwse Classic's Regatta plaatsvinden.  De BCR 2018 wordt georganiseerd voor klassieke zeiljachten.


De regatta met deelnemers uit alle windstreken en uit binnen- en buitenland, wordt om het jaar georganiseerd. Gedurende 3 volle dagen is de Grevelingen in Zeeland het toneel van de mooiste classic's.  Schippers en bemanning strijden overdag voor elke seconde winst bij de finishlijn, en genieten 's-avonds gebroedelijk van een ontspannend en gezellig walprogramma.

 

Heeft u ook een klassiek zeiljacht en zin in drie dagen sportiviteit en gezelligheid, doe dan ook mee aan de Brouwse Classic's Regatta 2018.

 

foto-1

INSCHRIJVEN

Het aantal inschrijvingen blijft nog steeds groeien. We verwachten dit jaar aanzienlijk meer schepen dan in eerdere jaren. Gelukkig hebben we veel ruimte in onze haven, maar VOL = VOL. 

Dus wacht niet te lang met u op te geven.  Inschrijven kan door een e-mail te sturen aan het wedstrijdsecretariaat

Schrijf nu in!

 

Laatste nieuws

Inmiddels 42 deelnemers

Datum: 18 mei 2018  -  Categorie: Regatta
De teller van het aantal deelnemende schepen van de Brouwse Classics Regatta 2018 is opgelopen tot 35, wat meer is dan tijdens eerdere edities van de regatta. Het is te verwachten dat de lijst van deelnemers de komend... Lees meer

BCR 2018 heeft een nieuwe website

Datum: 01 mei 2018  -  Categorie: Regatta
Op de nieuwe website van de Brouwse Classic's Regatta www.bcr-regatta.nl staat het overzicht van alle deelnemende klassieke zeiljachten. Met nog 8 weken te gaan zijn er momenteel 37 schepen ingeschreven. Doet u ook mee ? Lees meer

SPONSORS